Tiekiami patiekalai
Vestuvės, jubiliejai yra labai specifinės šventės, į kurias susirenka labai skirtingo amžiaus svečiai, jų skoniai, mitybos įpročiai labai skiriasi, todėl sodyboje „Tenženė“ siūlomi lietuviškos, Vidurio Europos ir amerikietiškos virtuvės patiekalai.
Sodyboje gaminamas maistas – didelis privalumas jauniesiems, nes nereikia atskirai rūpintis maitinimo paslauga (jauniesiems paliekama pasirūpinti tik saldžiomis akimirkomis – vestuviniu tortu, desertais. Sodybos „Tenženė“ virtuvės profesionalai yra sudarę platų meniu, kuriame galima rasti tradicinių lietuviškų patiekalų bei tuo pačių išsirinkti ir išskirtinių, tokių kaip Iberico kiauliena, brandintos jautienos antrekotas, įvairių pasaulio žuvų, jūros gėrybių. Taip pat meniu pasirinkime yra specialių pasiūlymų vaikams, vegetarams, veganams ir kitiems svečiams, turintiems specialių maitinimosi poreikių.